• Innofood Awardsv 2024

Innofood is het foodnetwerk van Oost-Nederland, actief sinds 1998.

De Innofood Award is een waardering/pluim voor een bedrijf, organisatie of persoon voor de bijzondere performance binnen het jaarthema. In het jaar 2024-2025  is het thema Food Future Proof.

Hassink Verpakkingsdrukwerk was deze editie één van de genomineerden, samen met Pré Pain en Boermarke. Onze inzending luidde:

“Familiebedrijf Hassink Verpakkingsdrukwerk is opgericht in het centrum van Enschede in 1902. Ruim 120 jaar later staat de vierde generatie aan het roer in de personen van Loes en Tom Hassink. Sinds ruim een decennium maakt Hassink vouwkarton verpakkingen voor Nederlandse producenten. Meer dan 80% van de klanten zijn producent van food producten. Maaltijdsalades, kebab, vers pakketten, soep, salades, chocolade, snoep en voedingsrepen, het wordt allemaal verpakt met het duurzame verpakkingsmateriaal vouwkarton. Niet ieder product is geschikt om te verpakken in dit materiaal, maar waar mogelijk draagt Hassink haar steentje bij om meer en meer plastic als verpakkingsmateriaal te vervangen door vouwkarton. Hiermee dragen we bij aan bestendige oplossingen voor nu en in de toekomst.”

Op donderdag 26 september presenteerden de genomineerden zich. De aanwezige leden brachten hun stem uit en bepaalden de uiteindelijke winnaar… Boermarke. Van harte gefeliciteerd!